Oudoimmat perhekuvat listattiin – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näinä päivinä suomalaiset lähettävät suuren määrän joulukortteja, vaikka perinne niiden lähettämiseksi onkin hiipunut merkittävästi internetin myötä. Monet perheistä tekevät myös omia personoituja joulukortteja, joihin saadaan mukaan vaikkapa söpö perhepotretti.

Nyt Awkwardfamilyphotos-sivusto on julkaissut hauskan kuvasarjan erikoisimmista jouluisista perhekuvista. Suositun sivuston kuvasarjasta löytyy muun muuassa eräs otos, missä perheen isä poseeraa kameralle paidattomana, kun taas muut perheenjäsenet ovat pukeutuneet somiin pyjamiin. Katso kuvat tästä.

Yksi omituisimmista on perhekuva, missä nainen on pukeutunut kiiltonahkaiseen tonttupukuun ja seksikkääseen sukkanauhaan. Muut kuvassa poseeraavat perheenjäsenet taas ovat pukeutuneet juhlallisesti ja hillitysti. Erikoisimpiin perhepotretteihin kuuluu myös eräs otos, missä perheenisä poseeraa nakuna lastensa takana.