Anna Vyalitsyna alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi monista venäläissyntyisistä mallikaunottarista on Anna V, eli Anne Vyalitsyna, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Neitokainen seurustelee Maroon 5 -yhtyeen keulahahmon Adam Levinen kanssa.

Tällä kertaa näyttävä Anna nähdään poseeraamassa seksikkäissä alusvaatteissa Dinnigan-alusvaatemerkin mainoskuvissa. Taannoin Anna nähtiin myös Venäjän Vogue-lehden rohkeissa kuvissa, joista yhdessä hän peitti alastoman vartalonsa ainoastaan sähkökitaralla.

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.