Cheryl Cole pokasi miehen taustajoukoistaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti taannoin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Laulajan kerrottiin ihastuneen matkalla erääseen sotapoikaan. Viime aikoina hänet on kuitenkin yhdistetty eri sinkkumiehiin.

Nyt Cherylin uutisoitiin löytäneen poikaystävän omista taustajoukoistaan. Tähti nimittäin deittailee huhujen mukaan musiikkituottaja Patrizio Pigliapocon kanssa. Poppari on työskennellyt viime kuukausien aikana Patrizion kanssa studiolla uuden musiikkinsa parissa. Yhdessäolo onkin muuttunut nyt romanssiksi.

– Cheryl ja Patrizio ovat yhdessä 24/7. Heistä on tullut erottamattomat. Cheryl toivoo, että Patrizio on hänelle se oikea, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

21-vuotias Patrizio yrittää parhaillaan auttaa brittiartistia valloittamaan musiikkilistat myös Yhdysvalloissa. Nuori tuottaja on kehunut julkisuudessa Cheryliä maasta taivaisiin ja kertonut popparin olevan muun muuassa upea ilmestys. Patrizio on kertonut myös pitävänsä Cherylin huumorintajusta.

Aiemmin kesällä 28-vuotias Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.