Scarlett Johansson paljasti salatun fobiansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvakaunotar Scarlett Johansson nähdään seuraavaksi valkokankaalla pian ensi-iltansa saavassa elokuvassa We Bought a Zoo. Ensi vuonna tähti nähdään The Avengers -elokuvassa, jossa Scarlett näyttelee seksikästä supersankaria.

Nyt useiden lehtien kansikuvia viime aikoina vallannut Scarlett paljasti salatun fobiansa. 27-vuotias tähti nimittäin kertoi pelkäävänsä lintuja. Näyttelijättären mielestä eläimiä pursuavan We Bough a Zoo -elokuvan kuvaaminen olikin epämukavaa siipiveikkojen takia.

– Pelkään lintuja. Minua kauhistuttaa niiden siivet, nokat ja se räpyttely, Scarlett kertoi New York -lehdelle.

Näyttelijätär kertoi myös, ettei voi sietää torakoita. Kaikkia eläinkunnan otuksia Scarlett ei kuitenkaan vihaa, sillä tähti kertoi rakastavansa koiransa kanssa hengailua. Scarlett kertoi muun muuassa katsovansa usein vanhoja elokuvia sohvalla koiransa kanssa.

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.