Simon Cowell oli mennä sänkyyn Paula Abdulin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin äskettäin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt Simon Cowell kertoi jymypaljastuksen naiskiemuroistaan. Televisiotähti nimittäin kertoi harkinneensa sekstailua tuomarikollegansa Paula Abdulin kanssa. Tuomariparilla on tunnetusti viha-rakkaus-suhde toisiinsa ja tähdet ottavat vähän väliä yhteen televisiolähetyksissä. Simonin mukaan Paula ”halusi häntä”.

– Emme pitäneet toisistamme yhteistyömme alussa. Uskon, että se johtui seksuaalisesta kireydestä välillämme. Harkitsin sekstailua Paulan kanssa, koska tiesin hänen haluavan minua, Simon kertoi Barbara Waltersin televisio-ohjelmassa.

Meikkitaiteilija Mezhgan Hussainyn kanssa kihloissa oleva Simon kertoi kuitenkin pitävänsä nykyään työskentelystä Paulan kanssa. Hän kertoi rakastavansa etenkin sitä, että Paulalla on rohkeutta vastustaa Simonin vahvoja mielipiteitä. Viihdemogulin mukaan Paula on myös hyvä löytämään joukostamme uusia kykyjä.

Äskettäin 51-vuotias Simon Cowell kertoi lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron johdosta. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa.