Snooki laihtui seksikkääksi bikinikissaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Snooki yrittää parhaillaan pudottaa painoaan ja samalla hän on päivittää säännöllisesti uudesta vartalostaan kuvia Twitter-blogiinsa. Nyt 24-vuotias realitytähti esitteli jälleen laihdutuskuurinsa tulosta. Verkossa julkaistun kuvan perusteella räväkkä kaunotar on onnistunut pudottamaan liikakilonsa, sillä Snookin vartalo on parhaillaan upeassa bikinikunnossa.Kuva: Twitter

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai keväällä nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.