Sofia Vergara jätti pikkuhousut kotiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja on tällä hetkellä äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Sofia Vergara paljasti äskettäin, että hänelle on ehdotettu rintojen pienennystä. Tähden kustantajan mielestä Sofian rinnat ovat nimittäin liian muhkeat. Tähti ei ole kuitenkaan suostunut pienentämään rintojaan. Nyt 39-vuotias kurvikas kaunotar ikuistettiin paljastaviin paparazzikuviin.

Kuvaajat nimittäin saivat ikuistettua kameroihinsa otoksia, joissa Sofian pikkuhousut näyttävät jääneen kotiin. Tähti oli pukeutunut kireisiin sukkahousuihin Moderni perhe -televisiosarjan kuvauspaikalla. Sofian paita nousi juuri sen verran korkealle, että paparazzit saivat napattua kuvia näyttelijättären takamuksesta. Katso kuvat tästä.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.