Britney Spears osti rakkaalleen tällaisen 45 000 dollarin ökymoottoripyörän

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears päätti äskettäin pitkän Femme Fatale -maailmankiertueensa. Tähden kiertueen viimeisessä konsertissa Puerto Ricossa lavalla nähtiin yllätysesiintyjiä. Spears nimittäin toi lavalle poikaystävänsä ja lapsensa Sean Prestonin ja Jayden Jamesin.

Poptähti juhlisti äskettäin 30-vuotissyntymäpäiviään. Pian laulajan synttäreiden jälkeen Spearsin pitkäaikainen poikaystävä Jason Trawick juhlisti 40-vuotissyntymäpäiviään. Laulaja halusikin muistaa rakastaan tämän merkkipäivänä hulppealla lahjalla, sillä hän osti poikaystävälleen 45.000 dollarin X132 Hellcat -merkkisen moottoripyörän.

– Hyvää synttäriä Jason! Hän näytti musiikkivideollani niin coolilta, että minun täytyi ostaa hänelle uusi moottoripyörä, Spears kirjoitti Twitter-blogissaan.

Confederate Motorcycles -yrityksen työntekijä Clay Morrison kertoi, että he olivat todella iloisia siitä, että Spears päätti ostaa poikaystävälleen juuri kyseisen moottoripyörän. Yrityksen mielestä laulaja nimittäin osti ”maailman upeimman moottoripyörän”. Myös muun muuassa näyttelijät Brad Pitt ja Tom Cruise omistavat samanlaisen menopelin.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän poikaystävä Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kosten suihkusession poikaystävänsä kanssa musiikkivideolla.