Simon Cowell perui joulun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin äskettäin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Cowell työskentelee parhaillaan muun muuassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomaristossa. Nyt 52-vuotiaan televisiotähden kerrottiin ”skippaavan” joulun tänä vuonna. Cowell nimittäin aikoo matkustaa yksin ilman kihlattuaan rentoutumaan Barbadosille.

– Hänen suhteensa Mezhganin kanssa on kriisissä ja Simon on työskennellyt kovasti X Factorissa. Hän päätti skipata joulun ja keskittyä vain itseensä, tähden lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Lähteen mukaan Cowell on kuitenkin ostanut kummilapsilleen kasapäin joululahjoja. Työmyyrän kerrottiin järjestävän hulppeat bileet huvijahdillaan uudenvuodenaattona. Cowell nimittäin kutsuu vuosittain ystäviään ja läheisiään juhlimaan vuoden vaihtumista Karibianmeren saarelle.

Äskettäin Simon Cowell kertoi lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa.