BB-Sebastian ihmettelee Big Brotherin jälkeen saamaansa asiakaspalvelua

Big Brother Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talosta juuri ennen finaalia kotiin passitettu BB-Sebastian oli kilpailussa monien ennakkosuosikki. Nyt mies on kertonut sosiaalisessa mediassa miten ihmisten suhtautuminen häneen on muuttunut julkisuuden myötä.

Erityisesti asiakaspalvelussa Sebastian kertoo saaneensa talosta lähdettyään poikkeuksellisen henkilökohtaista palvelua. Hämmentävintä on ollut se miten hyvin hänelle täysin tuntemattomat asiakaspalvelijat miehen ja hänen mieltymyksensä tuntevat. Näin tuore julkkismies kirjoittaa kokemuksistaan.

– VANILLASSA RUOKATISKILLÄ: ”Täältä löytyy Sebastian yks ruoka mistä tykkäät”, PARTURISSA: ”Laitetaanko me sulle musta hiusväri, kun sitähän nää normaalisti käytät?”, TEKNISILLÄ: ”Tervetuloa Sebastian liikkeeseemme! Apple-osasto löytyy sitten tuolta suunnalta ja iPhone 5:sta ei ole vielä julkaistu!” Sebastian kirjoitti Facebook-sivuilleen.