Gerard Butler oli kuolla onnettomuudessa sunnuntaina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu miestähti Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen. Butler on myös niittänyt menestystä seksikkäimpien miesten äänestyksissä.

Nyt Butlerin uutisoitiin joutuneen hengenvaaraan Of Men and Mavericks -elokuvansa kuvauksissa. Skottitähti nimittäin loukkaantui vaarallisen surffaus-stuntin aikana Maverickin rannalla. Silminnäkijöiden mukaan aallot paiskasivat Butlerin kivikkoon ja näyttelijä joutui veden varaan. Hänet kiidätettiin onnettomuuden jälkeen Stanfordin sairaalaan.

– Butler joutui veden alle kahden jättimäisen aallon paiskaamana ja sen jälkeen häneen osui vielä useita aaltoja. Hän osui myös kivikkoon, surffaaja Frank Quirarte kirjoitti ESPN -urheilublogissaan.

Butler näyttelee tulevassa elokuvassaan maineikasta surffaajaa Jay Moriartya. Silminnäkijän mukaan näyttelijä pystyi onnettomuuden jälkeen seisomaan omilla jaloillaan. Tähden edustustiimi ei ole vielä kommentoinut Butlerin tilaa. Kahdeksan kuukautta sitten hawaijilainen surffari menehtyi Maverickin aallokoissa samantyyppisessä onnettomuudessa.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän myös joi rajusti alkoholia nuoruudessaan ja sai potkut työpaikaltaan laiminlyönnin takia.