Kendall ja Kylie Jenner saavat oman realityohjelman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianien sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Viime aikoina myös Kardashianien perheen kuopukset, Kylie ja Kendall Jenner, ovat saaneet rutkasti palstatilaa. Nyt NBCU-viihdeyrityksen johtaja Bonnie Hammer kertoi, että he suunnittelevat realitysarjaa Kardashianien teinisiskoille. Hammer nimittäin haluaa tehdä vielä monta realityohjelmaa Kardashianeista.

– Kardashianien realityohjelmat tulevat jatkumaan, jos ne pysyvät asianmukaisina, Hammer kertoi Hollywood Reporter -sivustolle.

Johtaja kumosi haastattelussa väitteet siitä, että Kim Kardashianin megahäät ja äkillinen avioero olisivat olleet käsikirjoitettuja Rikkaat Kardashianit -ohjelmaan. Hänen mielestään todellinen Kardashian-fani tietää, että julkkisperheessä voi tapahtua mitä vain.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.