Kate Moss riisuttuna sängyllä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Moss asteli taannoin catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui elokuun alussa rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa.

Kate Moss rakennutti äskettäin kotinsa kellarikerrokseen miljoonan euron kuntosalin. Nyt huippumalli näyttää kuluttaneen aikaa kuntosalilla tuoreimpien kuviensa perusteella. Kaunotar on nimittäin upea ilmestys Valisere-alusvaatteiden mainoskasvona.

Seksikkäissä kuvissa Moss nähdään muun muuassa alusvaatteissa makaamassa sängyllä. Vaalea mallineitokainen poseeraa kameralle viettelevissä asennoissa ja esittelee auliisti parhaita puoliaan. Katso kuvat tästä.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.