Kelly Osbourne loukkaantui pudotessaan sängystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne joutui äskettäin sairaalahoitoon kaaduttuaan rajusti yökerhossa. Mallinakin työskentelevä Kelly oli kaatunut epäonnistuneen tanssiliikkeen takia ja hänen päänsä osui vahvistimen reunaan.

Nyt Kelly Osbourne kertoi joutuneensa sairaalaan pudottuaan hotellin sängystä. Hän nimittäin kertoi pudonneensa hotellin korkeasta sängystä kesken uniensa ja loukanneen vasemman kätensä rytäkässä. Rokkarin tytär kertoi yksityiskohtia ikävästä onnettomuudestaan Twitter-blogissaan.

– Olen onnettomuuksille alttein ja typerin ihminen koko maailmassa. Putosin sängystä nukkuessani ja käteni murtui kolmesta kohtaa! Kelly kertoi Twitter-blogissaan.

Tähti kertoi, että hänen Sharon-äitinsä joutuu nyt auttamaan tytärtään arkiaskareissa. Kelly ei nimittäin pysty edes harjaamaan hiuksiaan tai pilkkomaan ruokiaan. Hän kertoi tuntevansa olonsa kuin pikkuvauvaksi, kun hän on äitinsä ”paasattavana”.

Omaa uraansa viihdealalla edelleen luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär nimittäin osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Tähti tunnetaan myös suorasanaisena arvostelijana, sillä hän on muun muuassa kritisoinut useiden julkkiskaunottarien asuvalintoja.