Remonttimies yllättyi: 100 vuotta vanha joulukortti löytyi katon rajasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Joulukorttien tulisi olla jo lähetettyinä, jotta ne ehtivät varmasti läheisille ja tuttaville ennen jouluaattoa. Nyt Britanniassa eräs rakennustyöläinen sai melkoisen yllätyksen, kun hänen jalkoihinsa putosi 100 vuotta vanha joulukortti.

Mark Hobbs oli remontoimassa Viktorian ajalla rakennettua asuintaloa, kun joulukortti putosi yllättäen katon rajasta hänen jalkoihinsa. Mies kertoi avanneensa pinttyneen kortin ja hämmästyneensä, kun näki kortin päivämäärän. Joulukorttiin oli nimittäin kirjattu allekirjoitus Grobity-nimiseltä henkilöltä ja päivämäärä 21. joulukuuta 1911.

– Avasin kortin ja olin todella hämmästynyt päivämäärästä. Se on ilmeisesti jäänyt lattialautojen alle 100 vuodeksi, Hobbs kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Rakennusmies kertoi yrittäneensä etsiä internetistä kirjeen kirjoittajaa, mutta tuloksetta. Hänen mielestään olisi todella kiinnostavaa selvittää kirjeen tarinaa. Mies aikoo antaa 100 vuoden takaisen joulukortin paikalliseen museoon, jotta he voisivat tutkia sen alkuperää.