Duudsonit yllättävät uudella videolla: ”Tulta munille vaan!” – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viralliset hurjapäät, Duudsonit, ovat tulleet tutuiksi huimista tempauksistaan, joita ihastellaan televisiossa ympäri maailmaa. Suomen lisäksi erityisesti Australiassa suoranaista kulttimainetta nauttiva tiimi nähdään nyt hieman poikkeuksellisella nettivideolla.

Tähän saakka Duudsonit ovat ampuneet ilotulitteilla lähinnä toisiaan, mutta nyt he esittelevät Duudsonien turvallisessa rakettikoulussa miten ilotulitteita tulee todellisuudessa käyttää. Suomen Ilotulituksen kanssa yhteistyössä tehty video kannattaakin katsoa erityisesti tulevan uudenvuodenaaton juhlintaa ajatellen.

– Meidän pitäis päästä sytyttämisen jälkeen 30 metrin päähän. Jos tehtäisiin kerrankin kunnolla, Jarppi toteaa ohjeita lukiessaan.Kuva: YouTube