Yllätyskäänne: Jennifer Lopez voi menettää lastensa huoltajuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Nykyään kahden lapsen äiti seurustelee 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin kanssa.

Jennifer Lopez kuvattiin äskettäin uuden poikaystävänsä ja lastensa kanssa lomailemassa Havaijilla. Nyt latinolaulaja Marc Anthonysta tänä vuonna eronnut poptähti on joutumassa huoltajuuskiistaan ex-miehensä kanssa. Anthonyn nimittäin kerrottiin havittelevan lastensa yksinhuoltajuutta.

Pariskunta sopi avioeronsa jälkeen, että Lopez saa heidän kaksostensa Maxin ja Emmen ensisijaisen huoltajuuden. Nyt Anthony haluaa kuitenkin lapset itselleen. Lähteet nimittäin väittivät, että Anthony ei siedä sitä, kuinka hyvin Lopezin poikaystävä tulee toimeen parin lasten kanssa.

– Marc näki lomakuvat ja se oli viimeinen niitti. Nyt hän aikoo vetää sanansa takaisin heidän sopimuksestaan, sillä hän haluaa lastensa yksinhuoltajuuden, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Anthonyn läheisten mukaan kaksosten isän uudet aatteet johtuvat siitä, että hän on mustasukkainen Lopezin romanssista. Anthonyn nimittäin väitetään vain haluavan aiheuttaa exälleen kärsimystä huoltajuuskiistan avulla. Lähteiden mukaan Anthony tietää, että huoltajuuskiista tulee ”murtamaan Lopezin syvimmälle tasolle”.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon.