Kate Mossilla häviävän pienet bikinit: ”Kuin postimerkit”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Moss asteli taannoin catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui elokuun alussa rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa.

Kaunotar poseerasi äskettäin Valisere-alusvaatteiden mainoskasvona viettelevissä kuvissa. Nyt Kate Moss on riisunut bikineihin Pirellin kalenterikuvauksissa. Huippumallin päällä on kuvissa pienen pienet bikinit, jotka peittävät hädin tuskin Mossin rinnat. Katso kuvat tästä.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.