Ashton Kutcher pokasi uuden kaunottaren

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjan tähden Ashton Kutcherin yksityiselämä on ollut tänä vuonna pitkään median puheenaiheena. Näyttelijä petti 15 vuotta vanhempaa vaimoaan Demi Moorea 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Julkkispari erosi marraskuussa kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Nyt Kutcherin uutisoitiin löytäneen itselleen jo uuden naisen. 33-vuotias näyttelijä on nimittäin viettänyt joululomaa käsikirjoittaja Lorene Scafarian kanssa Italiassa. Silminnäkijät bongasivat pariskunnan treffeillä Pisan kaltevan tornin edustalla. Heidät nähtiin myös yhdessä Toscanassa sijaitsevassa pizzeriassa. Nyt Ashton on julkaissut myös lomakuvansa verkossa.Kuva: Twitter

Silminnäkijä Alex Thorpe kertoi Us Weekly -lehdelle, että pariskunta hiveli toisiaan käsistä romanttisella lounaalla. Thorpen mukaan Kutcher maksoi lounaan naisseuralaiselleen. Seuraavaksi näyttelijä tullaan näkemään Australiassa, sillä tähti matkustaa pian Sydneyyn juhlistamaan uutta vuotta.

Näyttelijätär Demi Moore on laihtunut hurjasti avioeron myötä. Tähti onkin saanut jatkuvasti hätistellä ympäriltään paparazzeja. Taannoin seksiskandaalin paisuttua näyttelijätär muun muuassa raivostui eräälle paparazzikuvaajalle Hollywoodissa. Mooren kerrottiin haukkuneen ja kiroilleen paparazille, joka tukki kulkuväylän julkkistähden poistuessa kauneussalongista. TMZ-sivuston mukaan kuvaaja teki tähden raivokohtauksesta rikosilmoituksen.