Näyttelijätär katkerana: ”Will Smith on kusipää ja egoileva kakara!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden. Hän palaakin pian valkokankaalle elokuvasarjan kolmannessa osassa. Aiemmin tänä vuonna Smith kertoi palaavansa takaisin hiphop-uralle.

Will Smith julkaisi äskettäin Facebook-sivullaan kuvan, jossa hän esiintyi yhdessä Bel-Airin prinssi -televisiosarjansa näyttelijöiden kanssa. Nyt Smithin entinen vastanäyttelijä Janet Hubert on haukkunut supertähden julkisuudessa. 55-vuotias Hubert näytteli Bel-Airin prinssi -komediasarjassa Smithin Vivian-tätiä.

– En aio enää koskaan tehdä yhteistyötä sellaisen kusipään kuin Will Smithin kanssa. Hän on egoileva kakara, joka ei ole kasvanut aikuiseksi, Hubert haukkui TMZ-sivustolle.

Hubert jätti supersuositun komediasarjan vuonna 1993 näyteltyään siinä kolmen vuoden ajan. Naistähti on syyttänyt sittemmin ”show’n varastanutta” Smithiä potkuistaan. Hänen potkujensa uskotaan kuitenkin johtuneen Hubertin sopimusrikkomuksista sekä huonosta asenteesta.

The Fresh Prince of Bel-Air -hittisarjasta julkisuuteen pongahtanut Smith on julkaissut neljä studioalbumia ja esiintynyt lukuisissa menestyneissä elokuvissa. 42-vuotiaan komistuksen jälkikasvu seuraa myös kovaa vauhtia vanhempiensa jalanjälkiä. 13-vuotias Jaden ja 10-vuotias Willow ovat molemmat jo nyt suosittuja artisteja. Jaden Smith näytteli muun muuassa pääosaa vuonna 2010 julkaistussa Karate Kid -elokuvassa kung-fu -taitaja Jackie Chanin kanssa.