Jon Bon Jovin kuoleman tekaissut paljasti itsensä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähtien kuolema on perättömien nettiväitteiden kestosuosikki, sillä vuosittain kymmenet maailman viihdetähdet julistetaan kuolleeksi erilaisissa huijausviesteissä. Äskettäin rocktähti Jon Bon Jovin väitettiin löytyneen kuolleena hotellista. Hurjat väitteet osoittautuivat kuitenkin nopeasti huijaukseksi.

Nyt eräs mies väittää olevansa se henkilö, joka keksi Bon Jovin keulahahmon perättömän kuoleman. Pennsylvaniassa asuvaksi muusikoksi tunnustautunut Jeffrey Goho paljasti samalla, miksi keksi musiikkimaailmaa järkyttäneen kuolinuutisen. 30-vuotias mies nimittäin kertoi olleensa turhautunut siitä, kun Jon Bon Jovi on ollut viime aikoina otsikoissa bisnestensä eikä musiikkinsa takia.

– Bon Jovi sitä ja tätä. Halusin muistuttaa, että Bon Jovi tuli tunnetuksi musiikistaan, eikä bisneksistään. En ole ylpeä siitä, joten sain ajatuksen ja toteutin sen, mies kertoi Asbury Parkin lehdistötilaisuudessa.

Mies ilmoitti Jon Bon Jovin ”kuolemasta” ystävänsä Twitter-blogissa. Sen jälkeen supertähden fanit saivat tietää miehen sähköpostiosoitteen ja lähettivät tälle kasapäin uhkauksia ja vihaisia viestejä. Rocktähti ilmoitti rajujen huhujen leviämisen jälkeen olevansa elossa kotonaan New Jerseyssä.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime vuosina joutuneet Perryn lisäksi muiden muassa Will Smith, Jackie Chan, Jim Carrey, Tom Cruise, Luke Perry, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”