Lady Gaga oikeuteen: ”Teetti 7 168 tuntia ylitöitä ilman palkkaa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie joutuivat äskettäin katkeraan oikeustaisteluun ex-työntekijänsä kanssa. Tähtipariskunnan entinen sihteeri vaati nimittäin parilta korvauksia 47.000 euroa epäreilujen potkujen takia. Brangelina antoi lähtöpassit assistentilleen, koska tämä piti liikaa sairaslomaa.

Nyt supertähti Lady Gagan entinen assistentti vaatii laulajalta 300.000 euroa korvauksia maksamattomista palkoista. 41-vuotias Jennifer O’Neill nimittäin väittää tehneensä 13 kuukauden aikana peräti 7.168 tuntia ylitöitä ilman palkkaa. Kanteessaan nainen kertoi muun muuassa millaista oli työskennellä Lady Gagan alaisena.

Assistentin mukaan hän toimi laulajan herätyskellona, jotta Gaga pysyisi aikataulussa. O’Neill myös kertoi, että hänen tuli olla ympäri vuorokauden supertähden käytettävissä. Assistentti väittää, että hänen työkuvaansa kuului muun muuassa tuoda Gagalle pyyhe tämän suihkuaikoina. Nainen tienasi laulajan alaisena Monster Ball -maailmankiertueen aikana 60.000 euroa.

Lady Gaga seurustelee Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tutun Taylor Kinneyn kanssa. Pariskunnan suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.