Rihanna julkaisi kuuman valokuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbadoksella varttunut poptähti Rihanna nimettiin taannoin vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi. Seksikkyydellään runsaasti palstatilaa saava supertähti poseerasi äskettäin rohkeissa promokuvissa ja tuore musiikkivideo We Found Love on sekin poikkeuksellisen rohkea.

Rihanna nousi jälleen otsikoihin You Da One -kappaleensa musiikkivideon julkaisemisen jälkeen. Laulaja nimittäin hipelöi videolla alapäätään useaan otteeseen. Nyt 23-vuotias poptähti julkaisi verkkoon bikinikuvansa Barbarokselta. Kuvassa Rihanna keimailee pienissä narubikineissä ja paljastaa samalla kylkeensä kirjaillun tatuoinnin.Kuva: Twitter

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseerasi äskettäin seksikkäänä Talk That Talk -albuminsa promokuvissa. We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.