Hollywoodin tähtinäyttelijä oli lopettaa uransa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Sandra Bullock voitti vuonna 2010 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Elämä pelissä. Samana vuonna hän voitti myös huonoimman naispääosan Razzie-palkinnon roolisuorituksestaan All About Steve -elokuvassa.

Sandra Bullock erosi viime vuonna pettäjämiehestään Jesse Jamesista. Nyt 47-vuotias näyttelijätär paljasti harkinneensa uransa lopettamista raskaan avioeronsa jälkeen. Petetyksi joutunut Sandra nimittäin kertoi masentuneensa avioerosta ja tunteneensa olonsa voimattomaksi.

– Olin varma, että tulen aina olemaan täysin murtunut. En uskonut palaavani takaisin työelämään, Sandra kertoi Female First -sivuston mukaan.

Näyttelijätär kiittää ohjaaja Stephen Daldrya siitä, että hän on jälleen työn parissa. Daldry nimittäin kiinnitti tähtinäyttelijän tänä vuonna draamaelokuvaan Extremely Loud and Incredibly Close. Tom Hanksin rinnalla elokuvassa näytellyt Sandra kertoi, että elokuvan kuvaaminen oli todella hauskaa.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.