Coldplay-tähti passitettiin hoitoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Äskettäin menestyneen rokkarin vaimo kertoi miehensä kieltäneen häntä kuuntelemasta Coldplay-yhtyeen musiikkia.

Chris Martin avautui tänä vuonna ensimmäistä kertaa yksityiselämästään julkisuudessa. Nyt rokkarin uutisoitiin joutuneen terapiaan univaikeuksien takia. Kahden lapsen isä nimittäin kertoi, ettei hän saa juurikaan unta. Martin myös kertoi näkevänsä aina painajaisia silloin, kun hän saa viimein unen päästä kiinni.

– Minulla on ongelmia nukkumisen kanssa. Näen myös painajaisia, joissa bändimme keikat menevät täysin pieleen, Martin kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Martin kertoi esimerkiksi nähneensä taannoin painajaisen, jossa rokkari David Bowie haukkui tämän uutta kappaletta huonoksi. Coldplay-keulahahmo kertoikin näkevänsä nykyään enemmän painajaisia kuin tavallisia unia. Tähden mielestä todellisuus on paljon parempi paikka.

Chris Martin meni naimisiin näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika moses. Coldplay-rokkari kertoi äskettäin pitävänsä avioliittoaan kuin lottovoittona. Hän myös paljasti, että Gwyneth on hänen ensimmäinen vakava suhteensa. Pariskunta on hyviä ystäviä tähtipari Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa.