Tässä poseeraa Lady Gagan kohuttu poikaystävä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga joutui äskettäin hakkeroinnin uhriksi. Laulajan Twitter-blogissa nimittäin ilmoitettiin ennen joulua, että Gaga jakaa ilmaisia iPad-laitteita faneilleen, jotka nauttivat joulutunnelmasta. Myöhemmin selvisi, että viesti oli julkaistu blogissa hänen tietämättään.

Lady Gaga ei ole esiintynyt vielä julkisuudessa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Nyt 25-vuotias supertähti kuvattiin ensimmäisen kerran näyttelijä Taylor Kinneyn käsipuolessa. Paparazzit bongasivat parin kävelyllä läheisissä tunnelmissa Kaliforniassa. He ovat seurustelleet kesästä asti. Katso kuvat tästä.

Laulajan kerrottiin ihastuneen näyttelijäkomistukseen You And I -kappaleensa musiikkivideon kuvauksissa. Sittemmin heidän on kerrottu olevan erottamattomat. Gagan kerrottiin äskettäin käyvän esimerkiksi usein oluella poikaystävänsä ja tämän ystävien kanssa. Äskettäin supertähti oli treffeillä kultansa kanssa ampumaradalla.

Lady Gaga seurustelee Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tutun Taylor Kinneyn kanssa. Pariskunnan suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelu.