Robbie Williams suostuisi homosuhteeseen maksusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Taannoin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Robbie Williams paljasti äskettäin menettäneensä kouluikäisenä poikuutensa St. Margaretin katolisessa koulussa. Nyt 37-vuotias poptähti kertoi, että voisi harrastaa seksiä miehen kanssa. Williams ei kuitenkaan suostuisi siihen ilmaiseksi, vaan haluaisi kokeilustaan kaksi miljoonaa puntaa.

– Kuinka paljon haluaisin rahaa seksistä miehen kanssa? Mielestäni kaksi miljoonaa puntaa olisi sopiva, Robbie kertoi Rudebox-radio-ohjelmassa.

Take That -tähti myös vitsaili, että voisi harrastaa seksiä näyttelijä Brad Pittin kanssa ilmaiseksi. Williams kuitenkin kertoi olevansa todella onnellinen Ayda-vaimonsa kanssa. Hän yrittääkin olla vielä parempi aviomies kullalleen vuonna 2012. Williams kertoi myös, että aikoo treenata itsensä ensi vuonna huippukuntoon.

Robbie ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Pariskunta paljasti myös äskettäin haluavansa perheenlisäystä.