Tältä Hollywoodin-naistähdet näyttivät teinityttöinä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Malli-näyttelijätär Rosie Huntington-Whiteley kertoi äskettäin, ettei pitänyt lainkaan hömssyisestä ulkonäöstään teini-ikäisenä. Neitokainen muun muuassa meikkasi voimakkaasti ja käytti hammasrautoja. Hän vertasikin itseään Ruma Betty -televisiosarjan kuuluisaan ja epäsiistiin päähahmoon.

Nyt Hollywoodin naistähdistä on julkaistu kuvasarja, jossa nähdään, miltä kaunottaret näyttivät ennen kuuluisuuttaan. Kuvissa muun muuassa nähdään Demi Mooren lapsuuskuva, jossa näyttelijätärtä ei ole tunnistaa silmälasien alta. Myös Julia Roberts käytti lapsena isoja silmälaseja. Katso kuvat tästä.

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman oli nuoruudessaan kiharahiuksinen teini, kun taas Frendit-tähti Jennifer Aniston oli ennen kuuluisuuttaan brunette. Kuvissa nähdään myös huippumalli Kate Mossin koulukuva, joka ei juurikaan loista glamouria. Kuvasarjassa nähdään myös, miltä Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker näytti ennen parrasvaloja.