Johanna Tukiaisen kotiin iskeneet murtovarkaat harvinaisen typeriä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monia ryöstöjä ja murtovarkauksia on selvinnyt Facebookin avulla, kun rikolliset tai heidän lähipiiriinsä lukeutuvat ihmiset ovat poseeranneet nettikuvissa varastetun omaisuuden kanssa. Nyt hieman vastaava tapaus on mahdollisesti sattunut myös Suomessa.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Yhdysvalloissa eräs nainen esitteli nettikuvassa kihlasormustaan ja kuinka kuva paljasti sormuksen olleen peräisin ryöstömurhasta. Tänään suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa mahdollisesti selville keitä hänen asuntoonsa taannoin murtautui. Varkaiden matkaan lähti koruja ja muuta omaisuutta.

– Sain kiinni nyt ainakin kaksi tyttoa, jotka kayttavat mun omistamia koruja eri kuvissa!!! Tukiainen kertoo Facebookissa.