Jennifer Lopezin toyboy-rakkaalle vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Taannoin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin, ja sittemmin pari on viettänyt esimerkiksi yhteisiä lemmenlomia.

Äskettäin paljastui, että latinotähden nuori rakastajatar olisi voinut joutua 90 päiväksi vankilaan, koska hän ei ollut maksanut liikennerikkomuksista saamiaan sakkomaksuja. Nyt asia on käsitelty oikeudessa, jossa Smart tuomittiin peräti yhden vuoden ehdolliseen vankeuteen. Siten hänet passitetaan kaltereiden taakse yhdestäkin uudesta rikkeestä. Casper Smart ajoi liikenteessä useiden vuosien ajan ilman voimassaolevaa ajokorttia. Smartilla on rästissä 26.000 dollaria sakkoja eri liikennerikkeistä.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.