Brooke Shields kuvattiin Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä supermalliksi noussut Brooke Shields oli 1980-luvulla yksi maailman suurimmista seksisymboleista. Siitä huolimatta hän menetti omien sanojensa mukaan neitsyytensä vasta 22-vuotiaana, koska halusi oppia tuntemaan itsensä paremmin ja koska häneltä puuttui itseluottamusta.

Harvoin julkisuudessa esiintyvä Brooke Shields on nyt kuvattu Lontoossa, jossa hän oli viettämässä iltaa yhdessä toisen entisen supermallin, Twiggyn, kanssa. Neitokaisten ohjelmassa oli ainakin vierailu The Wolseley -ravintolassa.



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News

Ensimmäisen elokuvaroolinsa Brooke Shields teki jo 12-vuotiaana, kun hän esitti prostituoitua elokuvassa Pretty Baby. Tuolloin hän teki elokuvassa myös alastonkohtauksen, joka kuitenkin leikattiin elokuvasta. Shields teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 1980 elokuvallaan Sininen laguuni. Hän oli tuolloin vasta 15-vuotias. Samaan aikaan hänet kiinnitettiin myös Calvin Kleinin malliksi. Elokuvaa seurannut jättimenestys teki hänestä yhden vuosikymmenen suurimmista tähdistä, ja hän uskaltautui poseeraamaan myös alastomana. Shields avioitui vuonna 1997 tennistähti Andre Agassin kanssa, mutta liitto päättyi eroon kahden vuoden jälkeen. Vuonna 2001 hän avioitui Chris Henchyn kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta.