Sami Hyypiä tukee nuoria urheilijalupauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen jalkapallotähti Sami Hyypiä toimii nykyisin pääasiassa valmentajana, mutta parhaiten hänet tunnetaan kymmenen vuoden urastaan englantilaisen Liverpoolin jalkapallojoukkueen riveissä.

Stara tapasi entisen tähtipelaajan tänään Liverpoolissa, jossa pelattiin Englannin valioliigan ottelu Liverpool – Stoke City. Hyypiä teki paluun Anfieldin stadionin nurmelle yli kahden vuoden tauon jälkeen, kun hän kävi tervehtimässä yleisöä ottelun puoliajalla.

Liverpoolin 45.000 katsojaa otti suomalaisen vastaan raivokkain suosionosoituksin. Sami Hyypiä kertoi Staralle ennen ottelua tehdyssä haastattelussa viime vuonna aloittaneesta SH4-tukijärjestöstään.

– Yritetään auttaa nuoria urheilijoita. Avustamme taloudellisesti niitä, joilla ei vielä ole sponsoreita. Siihen ajateltiin perustaa tällainen yhdistys. Meillä on sponsoreita ja yhteistyökumppaneita, mutta enimmät varat tulevat siitä kun ihmiset liittyvät jäseneksi, Sami Hyypiä kertoi.

– Eräs keväällä tuettu urheilija Nooralotta Neziri voitti nuorten euroopanmestaruuden 100 metrin aidoissa. Hänellä on tulossa EM-kisat ja olympialaiset. Urheilijoiden kuulumisia voi seurata netissä osoitteessa SB4.fi, Hyypiä lisäsi.

Tarkempaa tietoa SH4-yhdistyksen tulevista tähdistä myöhemmin Starassa julkaistavassa haastattelussa.