Britney Spearsin lapset näyttävät tältä – ovat tulleet äitiinsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on viettänyt jo vuosikausia tasapainoista elämää sen jälkeen kun hän sai vakavan hermoromahduksen vuonna 2008. Sittemmin hän ihastui manageriinsa Jason Trawickiin ja äskettäin kihlautunut pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään.

Britneyllä on kaksi yhteistä poikaa, kuusivuotias Sean Preston ja viisivuotias Jayden James, tanssija Kevin Federlinen kanssa. Nyt maailmankiertueensa äskettäin päättänyt poptähti on julkaissut suloisia perhekuvia verkkoon. Kuvissa muun muuassa nähdään, kuinka Britneyn pojat leikkivät trampoliinilla. Laulaja on myös ikuistanut hauskan kuvan esikoisestaan liikuntatunnilla. Kuvassa Sean Preston –poika esittelee hauistaan kameralle.

– Jaydenilla on aika hiuksia nostattava meininki trampoliinilla, Britney kommentoi kuviaan Twitter-blogissaan.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän kihlattu Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kostean suihkusession tulevan aviomiehensä kanssa musiikkivideolla.