Jennifer Lopez hempeili exän kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Jennifer Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn, mutta myös Marc Anthony on löytänyt rinnalleen timmin mallikaunottaren Shannon De Liman.

Äskettäin Anthonyn väitettiin haluavan lastensa yksinhuoltajuuden suututtaakseen ex-vaimonsa. Nyt eronnut pariskunta kumosi riitaisat erohuhut esiiintymällä käsi kädessä TCA-ohjelmassa puhumassa G! Viva – The Chosen –kykyjenetsintäkilpailustaan. Latinotähdet nimittäin toimivat yhdessä ohjelman tuottajina. Lopez käänsi katseita sinisessä nahkamekossa ex-aviomiehensä rinnalla. Katso kuvat tästä.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.