Lost-tähti hyppäsi Turussa Aurajokeen keskellä yötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost-hittisarjasta tuttu näyttelijä Emilie de Ravin nähdään parhaillaan suomalaisessa Hulluna Saraan -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi perjantaina. Hänen oli määrä saapua Suomeen elokuvan ensi-iltaan, mutta kiireiden vuoksi suunnitelma peruuntui.

Elokuvassa molemmat päätähdet hyppäävät Turussa Aurajokeen. Emilie de Ravin kertoo kohtauksen olleen samaan aikaan sekä hauskin että vaikein.

– Kohtaus, jonka ajattelin olevan vaikein kaikkein hankalin kuvata, oli uiminen joessa Turussa noin kello 04 aamuyöllä ja siinä oli vielä paljon dialogia mukana. Se olikin todella hauska ja jännittävä tehdä, Emilie de Ravin kertoi.

Hulluna Saraan on uusi kotimainen komedia entisestä tenavatähdestä ja hänen rokkari-isästään, jotka kumpikin rakastuvat amerikkalaiseen rivitanssinopettaja Saraan. Emilie de Ravinin rinnalla muissa päärooleissa nähdään Jussi Nikkilä ja Ville Virtanen. Sivurooleissa mukana ovat muun muassa Tiina Lymi, Jussi Lampi, Jani Volanen, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowsky.