Suomalaislaulajasta rajua nettipilaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen popin suursuosikki Egotrippi palasi viime keväänä pitkältä esiintymistauoltaan ja suuntasi odotetulle kiertueelle. Nyt yhtyeen keulahahmo Mikki Kauste on joutunut nettiparodian silmätikuksi.

Poliisi on julkaissut Vantaalla perjantai-iltana tapahtuneeseen ryöstöön liittyvän valvontakamerakuvan, jonka henkilöstä se pyytää havaintoja. Verkossa huomattiin heti jonkinasteinen yhdennäköisyys Kausteeseen, joten kuva alkoi leviä nopeasti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Nyt kuvasta on tehty jo versio, jossa myös muut suosikkiyhtyeen jäsenet ovat mukana.Kuva: FacebookKuva: Facebook

Egotrippi on 19-vuotisen uransa aikana varmistanut paikkansa suomalaisyleisön sydämissä kauniilla ja tarttuvilla melodioillaan sekä oivaltavilla ja koskettavilla teksteillään. Yhtye on julkaissut seitsemän pitkäsoittoa, joista viimeisin ”Maailmanloppua odotellessa” julkaistiin lokakuussa 2008. Albumi toi yhtyeelle kolme Emmaa vuoden pop-albumi-, vuoden albumi- ja vuoden yhtye -sarjoissa.