Joan Rivers käynyt 739 kauneusleikkauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman karmeimpien kauneusleikkausten listalla pärjäsi taannoin hyvin julkkistähti Joan Rivers, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Entinen kaunotar on pilannut kasvonsa lukuisilla toimenpiteillä arvokkaan ikääntymisen sijaan.

Nyt Joan Rivers on paljastanut teettäneensä elämänsä aikana yhteensä 739 kauneusleikkausta tai muuta vastaavaa operaatiota

– Käyn joka viikko jonkinlaisessa uudessa korjauksessa. Saan joka kymmenennen ilmaiseksi. Se on minulle kuin kahvia, joka pitää minut liikkeessä, Joan Rivers kertoi Anderson-ohjelman haastattelussa.

Leikkausten suurta määrää ei liene syytä ihmetellä ainakaan sen jälkeen kun on nähnyt neitokaisen valokuvia.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Joan Rivers oli äskettäin skandaaliotsikoissa, koska hän käytti avoimesti huumeita televisiosarjassaan. Riversin lisäksi karmeimpien kauneusleikkausten listalla oli taannoin esimerkiksi mallimamma Janice Dickinson, Jackie Stallone, Donatella Versace, Heidi Montag sekä maailman karmeimmaksi naiseksi pariinkin kertaan äänestetty Jocelyn Wildenstein.