Selena Gomez rohkeassa esiintymisasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez sai kuulla joulukuussa traagisen uutisen, kun hänen Mandy-äitinsä kärsi keskenmenon. Teinitähti peruutti suru-uutisen jälkeen kaksi keikkaansa matkustaakseen kotikonnuilleen äitinsä tueksi.

Suru-uutisesta saakka Selena on pysytellyt poissa otsikoista, vaikka onkin jatkanut kiertuettaan normaalisti. Nyt hänet nähdäänkin juuri esiintymislavalla, jossa neitokaisen esiintymisasu oli varsin näyttävä.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Äskettäin 19-vuotias Disney-tähti kertoi aikovansa vetäytyä musiikkiuraltaan. Selena aikoo keskittyä jatkossa näyttelemiseen, sillä hän tulee esiintymään tänä vuonna kahdessa elokuvassa. Selena ei kuitenkaan aio päästää musiikkiuraansa unholaan, sillä hän kertoi jatkavansa laulamista näyttelijän töidensä jälkeen.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.

Uusimmat