Disney-komistus pokasi suosikkilaulajan tyttären

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron on totuttu näkemään hoikkana näyttelijänä, mutta taannoin hän esiintyi julkisuudessa aikaisempaa kookkaampana. Efron asteli Golden Globe -gaalaan kahdeksan kiloa painavampana, mutta lihominen liittyi hänen uusimman elokuvansa roolihahmoon.

Viime aikoina näyttelijäkomistus onkin viettänyt aikaa kuntosalilla ja treenannut vartalonsa huippukuntoon. Nyt 24-vuotiaan Efronin uutisoitiin poistuneen sinkkumarkkinoilta. Entinen teinitähti nimittäin deittailee suosikkilaulaja Phil Collinsin Lily-tyttären kanssa. Lähteen mukaan tuore pariskunta bongattiin STK-ravintolassa intiimeillä treffeillä.

– Zac juoksi takaovesta nopeasti autoon, kun taas Lily käveli rauhassa autolle. Hän ei ilmeisesti halunnut kompuroida korkokengissään, silminnäkijä kertoi X17-sivustolle.

Efron tullaan näkemään tänä vuonna peräti kolmessa elokuvassa kuten The Paper Boy ja The Lucky One. Jälkimmäisessä elokuvassa näyttelijäkomistus näyttelee Irakin sodasta kotiin palaavaa sotilasta. Romanttinen draamaelokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. huhtikuuta.

Zac Efron nousi supertähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvasarjan myötä. Zac seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin ja Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin.