Ensimmäiset kuvat Whitney Houstonin kuolinpaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna kuolleen Whitney Houstonin kuolinpaikka sinetöitiin viranomaisten toimesta tutkimuksia varten heti kun poliisit ehtivät paikalle. Eilen verkossa julkaistiin kuva vastaavasta kylpyammeesta kuin mihin supertähti hukkui. Nyt julkisuuteen on päätynyt ensimmäiset kuvat Houstonin käyttämästä huoneesta.

Kuvien taustaa ei ole paljastettu, mutta ne ovat joka tapauksessa peräisin juuri samasta huoneesta, jossa laulajatähti menehtyi. Kuvissa nähdään millainen sotku huoneessa oli kuolinhetkellä. Toisessa kuvassa nähdään olohuoneen pöydän ja toisessa kylpyhuoneen lattian sotkua.

TMZ-julkaisun mukaan Whitney oli hieman ennen kuolemaansa syönyt hampurilaisen ja ranskalaiset, joiden lautaset kuvissa näkyvät. Lisäksi kuvissa näkyy oluttölkki ja samppanjalasi. Toiset ruoka-annokset oli toimitettu kylpyhuoneeseen, jossa laulaja aikoi syödä lisää.



Kuva: Splash



Kuva: Splash

Tässä alla nähdään eilen julkistettu valokuva kylpyhuoneesta, joka on vastaava kuin missä Houston hukkui kylpyammeeseen. Supertähti menehtyi hotellin neljännen kerroksen sviitissä ja alla oleva kuva on kuudennen kerroksen samanlaisesta sviitistä.



Kuva: Splash