Xena-kaunotar taistelee nyt tosielämässä – Greenpeacen joukoissa! Katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Lucy Lawless tunnetaan Suomessakin pääasiassa erittäin menestyksekkään Xena-televisiosarjan tähtenä. Sarjan päätyttyä vuonna 2001 Lawless on tehnyt sekalaisia rooleja televisiosarjoissa ja elokuvissa, ja hän tähdittää parhaillaan televisiosarjaa nimeltä Spartacus: Blood and Sand.

Nyt Lawless on kantanut kortensa kekoon luonnonsuojelun saralla. Lawless ja joukko muita aktivisteja on kiivennyt Shellin öljynporauslaiva Noble Discoveryllä, joka on tarkoitus siirtää Alaskaan tekemään koeporauksia. Aluksen öljynporaustorniin on ripustettu banderolli, jossa on teksti ”Stop Shell” ja aktivisteilla on mukanaan vastaavia kylttejä ja paitoja.Kuva: Splash

– Olen täällä tänään planeetan ja lasteni puolesta. Syvänmeren öljynporaus on jo riittävän pahaa, mutta uskaltautuminen Arktikselle menee liian pitkälle. En halua lasteni kasvavan maailmaan, jossa näitä ainutlaatuisia paikkoja ei ole jätetty koskemattomiksi ja jossa me tuhoamme jääkarhujen elinalueen viimeisten öljypisaroiden takia, Lucy Lawless kommentoi Shellin toimia.

Suomen Greenpeacen mukaan samoihin porauksiin on lähdössä myöhemmin keväällä myös kaksi suomalaisen valtionyhtiö Arctia Shippingin jäänmurtajaa, Fennica ja Nordica. Greenpeace vaatii kaiken öljynporauksen kieltämistä jään peittämillä arktisilla vesillä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Viime vuonna Lucy Lawless kamppaili kilojensa kanssa Spartacus-rooliaan varten, sillä hän aikoi pudottaa painostaan peräti 4,5 kiloa vain viikossa. Syynä painonnousuun on tähden itsensä mukaan taannoinen loma Euroopassa, jossa hän tuli herkutelleeksi hieman liikaa.

41-vuotias uusiseelantilaissyntyinen Lucy Lawless teki aikanaan ensimmäisen televisioroolinsa Hercules: The Legendary Journeys -sarjassa. Sarjan perusteella kehitettiin vuonna 1995 Xena-niminen spin off -sarja, josta tuli isäntäänsä suositumpi ja joka teki Lawlessista todellisen tähden. 1990-luvun loppupuolella hän menestyi hyvin muiden muassa maailman seksikkäimpien naisten listauksissa. Parhaillaan hänet nähdään Spartacus-sarjassa ja viime vuonna hän vieraili Flight of the Conchords -sarjassa ja tähditti Bitch Slap -elokuvaa.

Uusimmat