Raju nettiväite leviää: Rowan ”Mr Bean” Atkinson on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan nykyisin runsaasti perättömiä väitteitä, jotka leviävät joskus yllättävänkin tehokkaasti. Tänään verkossa on levinnyt perätön väite, jonka mukaan Mr. Bean -tähti Rowan Atkinson olisi kuollut. Väite levisi jopa Wikipediaan saakka ennen sen kumoamista.

Väite rakastetun komediatähden kuolemasta sai ilmeisesti jälleen alkunsa Twitteristä, jossa se levisi nopeasti ja nousi yhdeksi päivän puhutuimmista aiheista Twitterissä koko maailmassa. Wikipediasta perätön ”tieto” poistettiin nopeasti. Siellä ehdittiin tähden kuolinpäiväksi 26. helmikuuta 2012. Lopulta myös väitteen alulle pannut nuori mies Michael Robert Meras pahoitteli tekoaan Twitter-blogissaan. Sitä ennen tuhannet olivat kuitenkin ehtineet esittää surunvalittelunsa.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime vuosina joutuneet Perryn lisäksi muiden muassa Will Smith, Jackie Chan, Jim Carrey, Tom Cruise, Luke Perry, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Soulja Boy, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”

Uusimmat