Jason Statham raivostui paparazzille: Sylkäisi kasvoille! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijä Jason Statham tunnetaan parhaiten rooleistaan lukuisissa toimintaelokuvissa. Ennen menestynyttä näyttelijän uraansa Statham harrasti uimahyppyä maajoukkue-tasolla 12 vuoden ajan. Urheilullinen näyttelijä seurustelee nykyään mallikaunotar Rosie Huntigton-Whiteleyn kanssa.

Nyt 44-vuotias näyttelijäkomistus on ikuistettu valokuviin, joissa hän sylkäisee paparazzia päin. Statham oli katselemassa asuntoja tyttöystävänsä kanssa Manhanttanilla, kun hän ajautui sanaharkkaan erään innokkaan paparazzin kanssa. Kuvissa nähdään, kuinka aurinkolaseihin sonnustautunut toimintatähti sylkäisee lähietäisyydeltä erään kuvaajan kasvoihin. Katso kuvat tästä.

Jason Statham on esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Snatch, The Italian Job, Chaos, The Expendables, Killer Elite ja Transporter 1 – 3. Hän on näytellyt vuoden 1998 jälkeen yli 20 elokuvassa. Statham seurusteli taannoin seitsemän vuoden ajan brittiläismalli Kelly Brookin kanssa, kunnes pariskunnan pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2004.