Britney Spearsin miljoonakoti kuin paratiisi – kelpaisiko tällainen asunto?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on viettänyt jo vuosikausia tasapainoista elämää sen jälkeen kun hän sai vakavan hermoromahduksen vuonna 2008. Sittemmin hän ihastui manageriinsa Jason Trawickiin ja äskettäin kihlautunut pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään.

Spears esittelikin valtavaa kihlasormustaan julkisuudessa pian ilouutisen jälkeen. Nyt 30-vuotias poptähti on laittanut myyntiin Kaliforniassa sijaitsevan kotinsa kymmenellä miljoonalla dollarilla. Spearsin Hidden Hillsissä sijaitseva koti on arvonsa veroinen, sillä laulajan entisestä kodista löytyy muun muuassa seitsemän makuuhuonetta.

Spears muutti kyseiseen paratiisimaiseen palatsiin muutama vuosi sitten hermoromahduksensa jälkeen. Valtavassa kodissa on muun muuassa hulppea ulkouima-allas, ruusupuutarha, tenniskenttä ja kahdeksan kylpyhuonetta. Lisäksi Spearsin kämpästä löytyy tanssisali, kasino ja kuntosali. Katso kuvat tästä.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän kihlattu Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kostean suihkusession tulevan aviomiehensä kanssa musiikkivideolla.