Äidin julma suunnitelma kauhistuttaa Facebookissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa eletään parhaillaan vampyyrien ja muiden taikaolentojen vallankumousta, jotka ovat nousseet suureen suosioon esimerkiksi Twilight -ja Harry Potter -elokuvasarjojen myötä. Nyt verkossa ihmetyttää erään äidin julma suunnitelma, joka perustuu Harry Potter -taikamaailmaan.

Eräs nainen on kirjoittanut Facebook-sivuilleen kirjoituksen, jossa hän kertoo salakavalan suunnitelmansa esikoislastaan varten. Alicia-niminen nainen nimittäin aikoo huijata esikoislastaan siten, että tämä luulee olevansa velho 11-vuotiaaksi asti.

Salakavala nainen aikoo lähettää esikoislapselleen tämän 11-vuotissyntymäpäivänä kirjeen, jossa lapsi pyydetään Tylypahkan-taikakoulun oppilaaksi Harry Potter -sarjan tapaan.Kuva: Facebook

Sen jälkeen äiti vie ”velhona” eläneen lapsensa Lontoon King’s Cross -juna-aseman laiturille yhdeksän ja kolme neljännestä. Potter-sarjoissa Tylypahkan taikakoulun oppilaat juoksevat tiilipilarin ”sisälle” päästäkseen junaan.

– En sano mitään ennen kuin lapseni törmää pilariin, Alicia kirjoittaa Facebookissa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat