Raju väite: ”Whitney Houstonin kuolema ei ollut vahinko!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Whitney Houston haudattiin viikko sitten kotikaupunkiinsa Newarkiin. Heti hautajaisten alkuvaiheessa koettiin kuitenkin pieni dramaattinen hetki, kun Bobby Brown poistui yllättäen entisen vaimonsa hautajaisista.

Poistuessaan Brown vuodatti kyyneleitä. Myöhemmin syyksi selvisi se, että Brownin suurta seuruetta ei haluttu mukaan intiimiksi tarkoitetuihin pienen piirin hautajaisiin. Hänellä oli mukanaan esimerkiksi nykyinen tyttöystävä Alicia Etheridge.

Nyt Brownin sisko on ottanut kantaa popdiiva Houstonin äkilliseen ja odottamattomaan kuolemaan. Leolah Brownin mukaan Whitneyn kuolema ei ollut vahinko, mutta nainen ei ole suostunut vielä selventämään ketä hän syyttää entisen kälynsä kuolemasta.

– Whitney ei todellakaan kuollut tuosta vain. Aion selvittää, mitä todella tapahtui rakkaalle siskolleni. Bobbylla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä Whitneyn kuoleman kanssa, kertoo Leolah Access Hollywood -sivustolle.

Bobby Brownin sisko ottaa kantaa myös 18-vuotiaan veljentyttönsä Bobbi Kristinan tilanteeseen. Hän kertoi olevansa huolissaan sairaalaan viedystä tytöstä ja että tämän pitäisi tämänhetkisessä tilanteessa olla erityisen varovainen kenelle uskoutuu. Myös Leolahin asianajajan mukaan monet tahot voivat juuri nyt yrittää hyötyä Bobbi Kristinan herkästä mielentilasta.

Äskettäin tehty ruumiinavaus paljasti Whitneyn kuolleen lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutukseen. Poliisi kuitenkin tutkii yhä miten laulaja päätyi kuolinpaikkaansa hotellin kylpyammeeseen. Laulajan huoneesta löytyi reseptilääkkeitä ja poliisi haastattelee lähteiden mukaan parhaillaan popdiivan ystäviä ja sukulaisia selvittääkseen, liittyvätkö nimenomaiset lääkkeet hänen kuolemaansa.