Jymy-yllätys: 41-vuotias näyttelijäkaunotar odottaa lasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisia menestyselokuvia urallaan tähdittänyt näyttelijätär Uma Thurman on ollut harvinainen näky viihdelehtien sivuilla ja muutenkin kohuotsikoissa. 41-vuotias Uma Thurman tunnetaan näyttelijättärenä erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista.

Viime aikoina Uma on keskittynyt perhe-elämäänsä, sillä naistähteä ei ole juurikaan nähty punaisilla matoilla. Nyt suosikkinäyttelijätär on kuitenkin päätynyt viihdelehtien otsikoihin yllätysuutisen takia. Uman nimittäin uutisoitiin odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan poikaystävänsä Arpad Bussonin kanssa.

Umalla on entisestä suhteestaan Ethan Hawken kanssa 13-vuotias Maya-tytär ja 10-vuotias poika Levon. Bussonilla on puolestaan kaksi lasta edellisestä suhteestaan mallikaunotar Elle Macphersonin kanssa. Uma ja Busson alkoivat seurustelemaan vuonna 2007 ja heidän taannoinen on-off-suhteensa vakiintui muutama vuosi sitten.

Uma Thurman joutui taannoin ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Tähden asianajajakertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja kaksisuuntaista persoonallisuushäiriötä. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyisen poikaystävänsä Arpad Bussonin.

Uusimmat