Base-hyppy pahasti pieleen – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet extremelajeista kiinnostuneet ovat joskus kokeilleet Base-hyppäämistä, jossa hypätään kiinteältä alustalta laskuvarjolla. Nyt erään amerikkalaisen base-hyppääjän hyppy aiheutti massiivisen pelastusoperaation Yhdysvaltojen Arizonassa.

30-vuotias mies oli ollut kahden ystävänsä kanssa base-hyppäämässä Arizonan Superstitionin vuoristolla. Miehen rohkea laskuvarjohyppy meni kuitenkin pahasti pieleen, sillä tämä oli asentanut laskuvarjonsa väärin päin. Laskuvarjon aukeaminen ei onnistunutkaan suunnitellulla tavalla.

Mies iskeytyi kalliota päin ja päätyi pienelle kallionkielekkeelle. Base-hyppääjä ei kuitenkaan loukannut itseään pahasti ja onnistui soittamaan apua kännykällään. Pelastajat olivat kuitenkin ihmeissään siitä, että mies selviytyi rajusta onnettomuudesta pelkällä nilkkavammalla.