Hollywoodin unelmapariskunta sai perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Jennifer Garner on keskittynyt viime vuodet perhe-elämäänsä. Näyttelijämiehensä Ben Affleckin kanssa perheen perustaneen Garnerin uutisoitiin viime vuonna odottavan kolmatta lastaan. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu entuudestaan kuusivuotias Violet ja kolmevuotias Seraphina.

Garner kuvattiin äskettäin ystävänsä kanssa autokaupoilla metsästämässä täydellistä Range Rover -maasturia. Nyt unelmaparin maineen saaneella pariskunnalla on aihetta juhlaan, sillä Garnerin uutisoitiin synnyttäneen poikavauvan Santa Monican sairaalassa. Näyttelijätär paljasti jo aiemmin tänä vuonna lapsensa sukupuolen julkisuudessa.

– Benin mielestä on upeaa, että hän saa viedä poikansa baseball-otteluihin ja muihin poikien juttuihin, Garner kertoi taannoin Ellen DeGeneres -keskusteluohjelmassa.

Kaunotar kertoi taannoin tyttäriensä keksineen erikoisia nimiehdotuksia uudelle perheenjäsenelle. He nimittäin haluaisivat nimetä pikkuveljensä Aku Ankaksi, Minni Hiiri Affleckiksi, Peter Paniksi tai Kapteeni koukuksi.

Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.

Uusimmat