Jennifer Lopez rohkeissa nyrkkeilykuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Lopez joutui äskettäin Oscar-gaalassa kohun kohteeksi, kun hänen iltapukunsa paljasti kesken juonnon kaunottaren nännin. Nyt Jennifer kohauttaa jälleen, sillä latinolaulajatar on ikuistettu hämmentävään nyrkkeilyaiheiseen kuvasarjaan. Maskuliinisella lookilla leikittelevä tähti poseeraa V-lehden kuvissa sporttisesti miesten jalkovälin suojat yllään. Katso kuvat tästä.

Miltei alaston laulaja tarttuu kuvissaan haaroväliinsä ja esittää miehekkäitä poseerauksia. Pitkistä kutreistaan tunnetun Lopezin hiukset on vedetty taakse ja tämän silmät verhottu tummaan smokey eyes -meikkiin. Määrätietoisesta asenteestaan tunnetun laulajan katse salamoi otetuissa kuvissa ja hän näyttää kehään valmiilta nyrkkeilijältä.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.